INVITATION

Det anerkendte Energi Institut på Samsø tilbyder banebrydende kurser.

I tæt samarbejde med Energi Akademiet har vi udbudt kurser i forlængelse af vores arbejde med konsekvenserne af klimaforandringerne.

Nu tilbyder vi kurser målrettet mennesker, der vil lede. Vi har relevante bud på, hvorfor der skal ageres og hvordan den enkelte finder råderum til den bæredygtige omstilling.

På Energi Akademiet har vi i en menneskealder arbejdet efter devisen, at vi ”får ting til at ske” – alt handler om fælleskabet, at kunne handle og hvordan gør vi det så sammen. 

HVORDAN OPNÅR VI ANSVARLIGHED?

Derfor inviterer vi dig eller din arbejdsplads til at tage sagen i den anden hånd, hvor forandring ikke længere er et valg, men en nødvendighed? 

Vi tilbyder et tredelt kursusforløb, hvor vi designer processer som fremmer forståelsen af fælleskabets magt. Med den viden kan vi øge den lokale forandring i en verden, hvor konsekvenserne af klimaforandringerne udgør den primære udfordring. 

Vores metoder omhandler kortlægning af stedets “her” og hvilke ressourser, der er til rådighed. Deltagerne vil nærstudere vores metoder, som vil give dem erfaring om, hvordan man ¨får ting til at ske¨. Med de værktøjer vil deltagerne kunne handle aktivt på forandringer, der fordrer sund fornuft.